Et firma i Norge der initiativtakere har lang erfaring og et bredt nettverk innenfor båt og båtutstyr.

Viking Boats AS har tett sammarbeid med allerede godt etablerte selskap som Edøen Mekaniske og Aure Bil og Fritid hvor av begge selskapene også er forhandlere av Viking Boats.

Viking Boats AS har produksjon, import og distribusjon av glassfiber båter i Norge, men det jobbes også med distribusjon i andre europeiske land.
Båtene blir produsert ved Vikings Boats fabrikk i  Sri Lanka som har lang erfaring i produksjon av båter levert til det europeiske markedet.
Modellen vi starter med er en stødig og sikker landstedsbåt som egner seg meget godt til fritidsfiske og turer i skjærgården.
Forbedringene fra Vest 580 er gjort i samarbeid med fritidsfiskere som har testet båten i løpet av en 3 års periode.
Viking Boats har som langsiktig mål om å bli en av markedsleder i Norge på landstedsbåter og vil i tiden fremover utvikle nye modeller.


West 590
 Pro
Er en videreutvikling og forbedring av den populære Vest 580F som har fått veldig gode tilbakemeldinger. En båt som passer utmerket for fiske og turer. Stabil og sikker med høye fribord og effektiv selvlensing.
Båten har dobbelt skrog som gir en flott finish i tillegg til at gir rette kanter og som er lett å holde rene.

West 590 
Pro leveres med alt av metal i syrefast utførelse, i tillegg leveres den med hydraulisk styring, kjøljern i full lengde og er ferdig bunnsmurt. Båten er forsterket på 3 plasser og har innvendige trekkerør for enkel montering av garn-/linedrager